ALLE basisschool-scholieren Heemstede ontvangen OMKEER(strip)BOEK Adriaan Pauw (door Bianca van Loon/Eric J. Coolen/Bies van Ede)

8 oktober 2020 @ 08:00 - 31 december 2024 @ 17:00
Laden Evenementen

Ter ere van het Adriaan Pauwjaar ontvangen alle scholieren op de Heemsteedse basisscholen tijdens de kinderboekenweek het (80 pagina tellende) Adriaan Pauw OMKEERBOEK met daarin: verhaal en tekeningen voor de jongste kinderen door Bianca van Loon en 5 korte verhalen en tekeningen voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen door Eric J.Coolen en Bies van Ede.

Deze speciale editie is niet te koop. Het is een cadeau van de Gemeente Heemstede aan de basisscholen en mede mogelijk gemaakt door steun van oa Gemeente Heemstede, Casca Kinderopvang (Heemstede), Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland, J.C. Ruigrok Stichting, Maatschappelijk Fonds Rabobank Haarlem-IJmond. Uitgegeven door Stichting Adriaan Pauw

******************

In de losse verkoop vanaf 10 oktober:  het Adriaan Pauw StripboekAdriaan Pauw, Heer van Heemstede’ van Eric J.Coolen en Bies van Ede. Het stripboek (hardcover) telt 48 pagina’s, kost € 10,- en verkrijgbaar in de Heemsteedse boekwinkels en online (klik hier). Uitgegeven door de Stichting Adriaan Pauw.

Online (klik hier) is tevens in zeer beperkte oplage een Coolen Pauwpakket te bestellen (€ 17,50). Dit pakket bestaat uit het stripboek (gesigneerd/gepreegd/genummerd), een achter de schermenboekje, een ansichtkaart, een Ex Librisplaatje en een piëzografie.

klik hier voor een impressie (filmpje) van het omkeerboek

Gegevens

Begin:
8 oktober 2020 @ 08:00
Einde:
31 december @ 17:00

Locatie

heemstede
heemstede, + Google Maps